Werken met beperkingen

Van beperkingen naar mogelijkheden

Je bent een gemotiveerde professional en je wilt ondanks beperkingen in je gezondheid alles uit je werk halen.
Gaat het niet zo goed, zo mooi, zo succesvol of zo moeiteloos als je van plan was? Loop je daarbij tegen verschillende vragen aan? 

  • Wil je eigenlijk je oude werk weer oppakken maar lukt dat niet meer?
  • Hoe ga je daarmee om?
  • Wat kun je dan nog wel met de klachten die je hebt?
  • Hoe ga je om met het onbegrip op je werk?
  • Hoe combineer je werk en privé op een goede manier?
  • Hoe houd je het vol om te voldoen aan wat er van jou verwacht wordt?
  • Hoe geef je op een goede manier je grenzen aan?

Je wilt weer op oude voet verder maar je loopt tegen grenzen aan die je niet herkent en waarvan je ook niet weet wat je daarmee moet.

Het enige wat je heel graag wilt is je ‘oude ik’ terug. Maar die is niet meer binnen bereik en je zult moeten dealen met de nieuwe situatie.

En wellicht kun je daar hulp bij gebruiken.

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik waar je tegenaan loopt. Ik coach mensen in werk en privé die nog steeds barsten van de ambities en die moeten leren omgaan met beperkingen. Ik ben er zelf net zo-één.

 

Balans tussen wens en werkelijkheid

Zelf heb ik veel moeten leren. En dat is vooral dat je voor jezelf keuzes moet maken je om te dealen met de situatie. Sinds 1990 leef ik met de gevolgen van whiplash en enkele jaren geleden is artrose geconstateerd.

Ik heb gezocht naar manieren om toch mezelf te kunnen zijn en blijven. Vooral gewoon willen zijn en gewoon willen doen, is wat mij drijft.

Daarbij moet je voortdurend zoeken naar de goede balans tussen de wensen die jij hebt de werkelijkheid die er is. Vaak blijken er toch meer dingen mogelijk dan je zou verwachten. Dat heb ik zelf ervaren. Zelf heb ik ondanks de beperkingen in mijn gezondheid een bloeiende praktijk als loopbaancoach opgebouwd. Waarin ik vooral mensen help die een nieuwe weg zoeken in hun werk doordat ze geconfronteerd zijn met stevige chronische gezondheidsklachten. En daar wil ik ook jou graag mee helpen. Om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Diensten

Kijk wat ik voor je kan betekenen

Over Maaike

Lees mijn verhaal

Blog

De laatste nieuwtjes

Meer weten?

Mocht je vragen hebben dan kan je altijd contact met me opnemen.

We gebruiken cookies op onze website

Klik op 'accepteer' als je onze tracking cookies accepteert. WIl je dit niet klik dan op 'weiger'